איך תקבלו הלוואה לפתיחת עסק לממכר מזון מהיר

עסקים לממכר מזון מהיר נחשבו מאז ומעולם לעסק משתלם ורווחי. תחום המזון המהיר מגלגל מעל 2 מליארד ש''ח בשנה. בתוך התחום הזה נכללים: דוכני הפלאפל והשווראמה למינהם, גלידריות ופיצריות. בכתבה זו נסקור את האפשרויות העומדות לרשותכם לצורך קבלת מימון לפתיחת עסק לממכר מזון מהיר, עלויות של הקמת עסק כזה, תוכנית עסקית נכונה שתעזור לכם בקבלת מימון לפתיחת עסק למכירת מזון מהיר חדש או הרחבת עסק פעיל.

 

תחום המזון המהיר בישראל

 

ענף המזון המהיר בישראל מתפתח במהירות וישראלים רבים קונים מזון מהיר מסוגים שונים בכל יום, כגון: פלאפל, שווארמה או פיצה ואפילו גלידה. בכל מקום ניתן למצוא עסק אחד כזה לפחות.  לכן שוק זה נמצא בהתפתחות מתמדת ויזמים צעירים רבים מעוניינים להכנס אליו. יחד עם זאת, השוק תחרותי מאד וחשוב לבחור מיקום מרכזי שיש בו תנועה גדולה של לקוחות. 

 

מה ההשקעה הנדרשת בפתיחת עסק למכירת מזון מהיר?

 

פתיחת עסק למזון מהיר, כגון: דוכן פלאפל או שווארמה, פיצה או גלידריה, מצריכה השקעה לא מעטה. העלות של פתיחת עסק בתחום המזון יכולה להגיע לעשרות עד מאות אלפי שקלים, בהתאם כמובן למיקום, גודל, ציוד נדרש ועוד. כאשר פותחים עסק חדש בתחום המזון כדאי להיות מודעים לסיכונים האפשריים ולקבל החלטות עסקיות נכונות. בנוסף, רצוי לבחור פתרונות מימון לפתיחת העסק בתנאים טובים כדי לחסוך בקשיים בתזרים.

 

איך בונים תוכנית עסקית לעסק לממכר מזון מהיר?

 

אם אתם מעוניינים לפתוח גלידריה, דוכן פלאפאל או פיצריה, בדרך כל תזדקקו לנטילת הלוואות לעסקים וגיוס אשראי אטרקטיבי. כדי שתצליחו לגייס את המימון הנדרש לכם להקמת העסק או להרחבת עסק קיים תצטרכו לבנות תוכנית עסקית בעזרת אנשי מקצוע מומחים בתחום. התוכנית העסקית תעזור לכם לקבל החלטות נכונות בתקופה הראשונה של העסק ותעזור לכם להציג את התוכנית העסקית שלכם בפני הבנקים או הגופים השונים שבאפשרותם להעניק לכם הלוואה או מימון. תוכנית עסקית טובה כוללת סקר שוק, תחרות, רווחיות, תזרים מזומנים ועוד.

 

עלויות של פתיחת עסק למזון מהיר

 

עלויות של פתיחת עסק בתחום המזון המהיר כגון: דוכן פלאפל, שווארמה, פיצריה או גלידריה יכולות להשתנות בהתאם לנתונים שונים כמו מיקום, גודל, קניית ציוד מקצועי ועוד. בנוסף לכך, עלות ההקמה של עסק חדש בתחום המזון יכול להשתנות גם בהתאם להוצאות פרסום ושיווק, כוח אדם, הוצאות קבועות ושוטפות וכד'. 

 

איך לגייס הלוואה מקרנות המדינה לפתיחת עסק בתחום המזון?

 

הלוואה לפתיחת עסק בתחום המזון ניתן לקבל מכל מיני גופים פיננסיים שונים במשק. הבנקים בדרך כלל לא ישמחו להעניק לכם אשראי לשם כך. לשם כך קיימות חברות מימון פרטיות או קרנות מדינה. כדי שתוכלו לקבל הלוואה באמתעות הקרן לסיוע לעסקים קטנים ובינוניים בערבות המדינה עליכם למלא טופס מתאים ולצרף מסמכים רלוונטיים כמו תוכנית עסקית וכד'. את הטפסים עליכם להגיש לגוף המתאים שיתאמו עמכם פגישה ויחליטו האם להעביר את הבקשה לטיפול הבנק שתבחרו. ועדת האשראי של הקרן תחליט על סכום ההלוואה התנאים שלה. באמצעות הקרן לעסקים קטנים ובינונניים בערבות המדינה, תוכלו לקבל הלוואה של עד 500,000 ש''ח להקמת גלידריה חדשה ולמשך זמן של חמש שנים בריבית נמוכה מאד.

 

נטילת הלוואה בנקאית או הלוואה חוץ בנקאית לעסק פעיל בתחום המזון

 

אם אתם כבר בעלים של גלידריה, פיצריה או דוכן פלאפל קיים ופעיל, תוכלו לקבל הלוואה מהבנק לצורך הרחבת העסק, שיפוץ או רכישת ציוד מסחרי. חשוב שתדעו שנטילת הלוואה מהבנק פוגעת באובלינגו שלכם ומקטינה את מסגרת האשראי שלכם. לכן, במקרים מסויימים רצוי לקחת הלוואה מחברה חוץ בנקאית הפועלת באישור משרד האוצר.

 

איך פותחים עסק חדש בתחום המזון המהיר בדרך הבטוחה ביותר וללא סיכונים?

 

כדי לפתוח עסק כזה חשוב לבחור מיקום מרכזי, להשקיע בציוד מקצועי ופרסום. אבל הדבר החשוב ביותר שבלעדיו כלום לא יוכל לקרות זה גיוס המימון לפתיחת העסק. ישנן אפשרויות שונות לקבלת מימון ואם אתם לא בעלי מומחיות בתחום הפיננסי זה יכול לעלות לכם בבזבוז זמן יקר ובזבוז כספים מיותרים. לכן חשוב לבחור את האדם הנכון שיעשה לכם סדר בראש ובכיס וישג עבורכם את המימון האטרקטיבי ביותר עבורכם. פנו לאחד מהיועצים הכלכליים שלנו, כאן, בקונטקט שישמח לעמוד לשירותכם ולהשיג לכם את המימון הנדרש בקלות בחסכון רב בזמן, אנרגיה וכסף.

השוואת יועצים כלכליים בהלוואות לעסקים

תודה שפנית לקונטקט,

נציגנו מטפלים כרגע בפניות קודמות,

ניצור איתך קשר בהקדם אפשרי

להתאמת איש מקצוע אידיאלי

לפרופיל בקשתך

{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
כתבות שלנו